Tecnologia

Assessorament i formació en Noves Tecnologies

Del gran ventall de noves tecnologies que hi ha al mercat actualment, cada dia és més difícil conèixer quines són les eines que ajuden a les empreses a millorar la seva gestió i productivitat. Nosaltres oferim un servei d’assessorament en aquest sentit, i en cas que sigui necessari, un procés de formació i d’implantació s per minimitzar el temps d’aprenentatge dels treballadors en les noves eines tecnològiques.

Cloud computing

Treballar amb les nostre dades i aplicacions a la xarxa minimitza temps d’instal.lació i inactivitat per fallades de hardware. A més ens permet disposar dels nostres recursos informàtics des de qualsevol punt d’accés a Internet. Per això nosaltres oferim productes als nostres clients per poder treballar al núvol d’una manera fàcil i segura.

Smartphones

Nosaltres creiem que el futur de la informàtica està els Smartphones i els tablets. Per això ensenyem als nostres clients quines són els avantatges a nivell empreserial que ofereixen aquests nous dispositius i com es poden integrar la xarxa d’ordenadors de les empreses.

Demani un

pressupost,

 

o contacti amb nosaltres.