Bon dia lectors!

Una setmana més us portem les noticies més destacades de la setmana, comencem!

AMD afegeix APUs Kaveri per als ordinadors de sobretaula

A part dels llançaments de les Kaveri Mobile, AMD també ha actualitzat el catàleg per els ordinadors de sobretaula.

Aquests nous xipsets suporten el socket FM2+ i tenen els xipsets AMD A88X, AMD A78 i AMD A55. Són els processadors amb la gràfica integrada més potent creada mai per la firma Sunnyvale, amb nuclis de processament basats en l’arquitectura “SteamrollerB”, controladora de memòria fins DDR3 2.133Mhz i gràfica d’última generació Radeon R5 o R7 segons model. La Radeon R7 ens dóna entre 6 i 8 nuclis gràfics segons el model, amb freqüències de treball de 720Mhz fins a 832 processadors stream, PCI Gen 3.0 amb suport DirectX 11.2 i interfase de programació d’aplicacions Mantle. És el component estrella de les AMD APU Kaveri. taula La major novetat de la línia ‘pro’, segueix sent l’arquitectura HSA i la controladora HUMA ja que les aplicacions poden executar processos en els distints tipus de nuclis, els CPU x86 o els GCN de la GPU.

Estaran disponibles d’immediat per a OEMs i minoristes.

Més informació: AMD

Font: MuyComputer

Scribble Ink, el curiós bolígraf que t’agradaria tenir

Scribble Ink no és un bolígraf qualsevol, es tracta d’un bolígraf que permet enregistrar qualsevol color i plasmar-lo al paper al moment. De moment és un projecte que busca finançament a Kickstarter (plataforma per a finançar projectes personals). Es farà el model digital i el model tradicional. El procés és: reconèixer el color, mesclar la tinta amb distints colors que conté i plasmar-ho.

scribbleink-0
Podeu saber més en la seva web: http://getscribblepen.com/

Font: Xataka.

Google compra el fabricant de satèl·lits Skybox Imaging

skybox-google

Google com moltes empreses, volen estalviar-se de dependre de terceres empreses per mostrar imatges per satèl·lit en els seus serveis de Google Maps i Google Earth, i per aquest motiu ha pagat la suma de 500 milions de dòlars per l’empresa Skybox Imaging.

Skybox Imaging és una empresa que compta amb els satèl·lits més petits del món desplegats en el espai per a fotografiar i gravar vídeos de 90 segons a la terra en alta definició, el que permetrà que Google millori considerablement els seus serveis de navegació i mapes. En el comunicat de Google, a part, informen que usaran l’equip i la tecnologia de Skybox Imaging per millorar la connexió a internet en zones on és difícil que arribi la connexió, ja sigui per la geografia del terreny o perquè s’ha produït un desastre natural. Skybox de totes maneres seguirà operant de forma independent encara que s’hagi comprat per Google.

Més informació: http://www.skyboximaging.com/blog/skybox-imaging-google

Font: Xataka.

Lightworks Beta per a Mac ja està disponible

Lightworks és una aplicació d’edició de vídeo (actualment Open Source) que s’ha usat molt en pel·lícules com “Shutter Island” o “28 días después”, la seva tecnologia ha estat premiada amb un Òscar i un Emmy. Fa relativament poc aquesta aplicació va sortir en Windows i Linux en format Beta, com ara també per a Mac.

Enllaç de descàrrega (MAC): Descarrega.

Pagina oficial: http://www.lwks.com

Font: Genbeta.

Altres noticies

Aquesta setmana va ser la E3, una exhibició on es presenten  nous jocs, consoles i altres aparells tecnològics.

Si voleu saber un resum dels últims jocs ho podreu veure en aquest enllaç: Xataka

Gràcies per seguir-nos i llegir-nos.

Fins a la pròxima!