Serveis

Informàtica

info itd

Manteniment d’equips informàtics i xarxes per empreses

La majoria de petites i mitjanes empreses no disposen de prou recursos per disposar d’un departament propi de servei tècnic informàtic. Per això nosaltres oferim la possibilitat d’externalitzar aquest servei ofertan una resposta ràpida per minimitzar els possibles costos d’una falla informàtica. Les empreses que estiguin interessades podran disposar d’un manteniment mensual garantitzan una respota ràpida a baix cost.

Venta equips informàtics/ software

Oferim als nostres clients tot els equips informàtics que necessitin sempre de màxima garantia i fiabilitat intentant donar una relació qualitat/preu bona. Disposarem de proveïdors que ens abasteixin de bons productes de hardware i dels productes de software més utilitzats, sempre treballant amb les millors marques i entregats en un breu espai de temps.

Servei post venta i reparacions

Disposem d’un bon servei post venta que per satisfer tots els dubtes i problemes que puguin tenir els nostres clients.

 

Tecnologia

tecno itd

Assessorament i formació en Noves Tecnologies

Del gran ventall de noves tecnologies que hi ha al mercat actualment, cada dia és més difícil conèixer quines són les eines que ajuden a les empreses a millorar la seva gestió i productivitat. Nosaltres oferim un servei d’assessorament en aquest sentit, i en cas que sigui necessari, un procés de formació i d’implantació s per minimitzar el temps d’aprenentatge dels treballadors en les noves eines tecnològiques.

Cloud computing

Treballar amb les nostre dades i aplicacions a la xarxa minimitza temps d’instal.lació i inactivitat per fallades de hardware. A més ens permet disposar dels nostres recursos informàtics des de qualsevol punt d’accés a Internet. Per això nosaltres oferim productes als nostres clients per poder treballar al núvol d’una manera fàcil i segura.

Smartphones

Nosaltres creiem que el futur de la informàtica està els Smartphones i els tablets. Per això ensenyem als nostres clients quines són els avantatges a nivell empreserial que ofereixen aquests nous dispositius i com es poden integrar la xarxa d’ordenadors de les empreses.

 

Disseny

disseny itd

Disseny Web

Dissenyem web personalitzades treballant les necessitats i els resultats desitjats per els nostres clients. Estudiem les necessitats conjuntament amb els nostres clients implicant al client amb el nou projecte, el nou repte. Prioritzem un bon posicionament SEO, una usabilitat eficaç i un disseny creatiu.

Solucions web: pàgines web corporatives exclusives, pàgines web corporatives low cost, botigues online, catàlegs digitals, administració web, gestió de xarxes socials i posicionament web.

Disseny gràfic

Entenem que la comunicació gràfica com una eina bàsica per transmetre un missatge visual que identifiqui, atorgui caràcter i referència a la seva empresa.
Treballem per donar solucions gràfiques als nostres clients des de logotips fins a aplicacions gràfiques.

Identitat corporativa: logotips, papereria, retolació, vehicles, uniformes, senyalització
Comunicació gràfica: catàlegs, cartells, tríptics. Displays, anuncis, mailing, invitacions
Merchandising: samarretes, gorres, felicitacions, calendaris